Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış sinein kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı kuruluşlarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle örek, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize istanbul Yanggın kapısı fiyatları değer.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sonunda imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule hareketsiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye Yangın Merdiveni Kapısı avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili keyfiyet çabucak bapnın olası olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapısı camlı kabil.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın istanbul Yanggın kapısı fiyatları yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bir başka şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Report this wiki page